November

November har vært en innholdsrik måned på mange vis.

3.12.2023 Sigurd S. Ovesen

Denne måneden har startet jeg i ny jobb. Naturligvis har det tatt opp mye av tiden min, men har også fått tid til litt kulturell input.

🕹️ Spill

Hollow knight

Et nydelig lite plattform spill som jeg har ventet lenge for å spille. Det er passe vanskelig, men fortsatt enkelt å sette seg inn i. Det passer perfekt når man kun har tid til å spille nå og da.

Arkham Horror - The Living Card Game

Vi har endelig kommet igang med å spille Arkham Horror LCG. Et kortspill hvor man spiller gjennom flere scenarioer og utvikler spilleren sin underveis. Spilleren er som et personlig tilpasset kortstokk, hvor man kan tilpasse kortene underveis. Mye moro for pengene.

📖 Lest

Det er fortsatt håp for min “GoodReads reading challange” for 2023. Med én måned igjen, mangler jeg nå to bøker for å klare målet mitt på 20 bøker. Denne måneden fikk jeg lest to bøker.

The Martyr av Anthony Ryan

Covenant of Steel serien fortsetter å være uforutsigbar og spennende. Bok 2 klarer å mate mitt umettelige behov for mørkere fantasy som ikke er full av klisjeer - og startet på bok 3 før måneden var over.

Starter Villain av John Scalzi

John Scalzi har skrevet noen av mine favoritter når det kommer til underholdene science fiction. Siden denne boken har høstet gode kritikker, så har den vært på “skal lese” listen en stund. Jeg plukket den opp, for å få et avbrekk fra den mørke fantasyen som nevnt over og visste hva jeg gikk til. Men denne gangen var det for mye av det gode - og jeg følte det var mer som en blockbuster film myntet på tenåringer framfor kvaliteten som jeg ventet på.